Pages

Berkongsi Minat Dan kesukaan

Assalamualaikum pembuka kata.

Dapat jugak akhirnya Cikla menunaikan keinginan sendiri mempunyai satu tempat untuk menghimpun resepi, masakan dan tempat-tempat makan yang menarik dan sesuai dengan kami sekeluarga.  Perkongsian di sini untuk rujukan dan tatapan anak-anak satu hari nanti mungkin mereka perlukan bantuan tapi Cikla takde untuk membantu.

Pelan-pelan kita update mana yang sesuai.  Ada yang datangnya dari diri sendiri, keluarga, kawan-kawan dan hasil google juga.  Asalkan menarik dan sesuai untuk dikongsi. Banyak yang perlu dibuat ni tapi sikit-sikit nanti eloklah penyampaian blog ni.


Ni bukan dapur Cikla. Imej google aje. Credit pada empunya gambar.
Tapi bestkan ada dapur macam ni, jadi tempat bereksperimentasi menyediakan hidangan keluarga. Tapi dapur Cikla pun okay dah untuk kami sekeluarga.


Okay jumpa lagi!

Azirahman

1 comment:

  1. Tahniah..teruskan berkongsi..nanti boleh akak try resipi2 ni bila rajin..hihi

    ReplyDelete

Instagram